16. květen

Nabíjecí stanice Siemens

Reference

V minulém roku jsme vás informovali o rozvíjející se spolupráci v oblasti Elektromobility s obchodním partnerem Siemens a o pěti společných realizací nabíjecích stojanů E.ON Drive. Nyní jsme naši spolupráci rozšířili i na Slovensko.
V květnu tohoto roku jsme zde byli součástí uvedení první DC nabíjecí stanice Siemens s možností platby kartou. Dvě nové dobíjecí stanice pro elektromobily se třemi dobíjecími místy byly zpřístupněny v Business Centru Moldavská v Košicích. 

Obrázek článku

Nabíječky našeho obchodního partnera Siemens Mobility mají výkon 30 a 60 kW a slouží nejen zákazníkům business centra, ale díky svému výhodnému umístění je může využívat i široká veřejnost. Zákazník zde může platit i platební kartou, a to díky našemu bezkontaktnímu platebnímu terminálu Ingenico Self/2000.
Na Slovensku jsme naši platební technologii integrovali do řídicího systému  nabíječek provozovatele SEAK Energetics, který je specialistou na SMART řešení velkých měst v oblasti sdílení elektrické energie.

Obrázek článku

Spojení těchto tří společností na Slovensku umožní do konce roku vybudovat desítky dobíjecích stanic pro elektromobily z možnosti platby kartou. Jsme rádi, že můžeme být součástí tohoto ambiciózního plánu rozvoje rychlodobíjecích stanic, které budou umístěny na hlavních koridorech silniční sítě na Slovensku. 

Pokud vás zaujala možnost rozšíření vašich nabíjecích stanic o platbu kartou, kontaktujte nás. Více informací najdete v sekci Nabíjecí stanice.

Obrázek článku