19. srpen

Platební technologie na sportovištích

Případové studie

Nárůst poptávek po integraci platebních terminálů do samoobslužných zařízení, je pro nás jasným signálem, že koncový uživatelé dávají přednost samoobslužnému odbavení i placení, a oceňují tak efektivitu, kterou jim moderní technologie přináší. A provozovatelé areálů volného času to vědí.

Je to známo i dodavatelům těchto samoobslužných zařízení, například společnosti HaSaM, s.r.o., se kterou již třetím rokem spolupracujeme. HaSaM dodává kompletní přístupové a odbavovací systémy pro sportoviště, aquaparky, wellness a hotely po celé Evropě.

Krytý bazén Louky Znojmo

Například jejich samoobslužné kiosky PK12 zaručují snadný a pohodlný přístup ke službám jak v interiéru, tak i exteriéru. Interaktivní dotykový display o velikosti 24 palců nabízí intuitivní a uživatelsky přívětivé prostředí, podporující multijazyčnost. 
Kiosky jsou navrženy s ohledem na moderní minimalistický vzhled, hodící se do různých prostředí. Hezky se tedy vyjímají v nových moderních sportovištích, jako je například Aquavparku Kyjov.

Platební terminál Aquavparku Kyjov
Platební terminál Aquavparku Kyjov

Jedním z klíčových prvků jejich kiosku jsou naše bezobslužné platební terminály Ingenico řady Self, umožňující rychlé a bezpečné platební transakce. Kiosek tak zastává funkci doplatkového automatu, validátoru voucherů i prodejce vstupenek, čímž rozšiřuje své možnosti využití. Tak, jak je tomu v naší společné realizaci nově otevřeného Krytého bazénu Louky ve Znojmě.

Platební terminá Bazén Louka Znojmo

Flexibilita kiosku, bezpečnost platby a snadné použití jej činí ideální volbou pro zákazníka, který chce zjednodušit a zkrátit čas odbavení svých služeb a zvýšit celkový komfort procesu. Navíc díky své multifunkčnosti může kiosek sloužit i jako infoterminál a reklamní display. Takže pokud navštívíte frekventovaný Plavecký bazén Lužánky v Brně, jistě zde čas placením neztratíte. Vstup či následný nedoplatek snadno a rychle uhradíte na kiosku s bezobslužným platebním terminálem Self/4000. Tento náš platební terminál umožňuje totiž kontaktní i bezkontaktní platby všech typů karet včetně ověření PINu při platbě částkou nad 500 Kč. 

Bezobslužný platební terminál Self/4000

Naše platební terminály jsou kompatibilní s mnoha variantami platebních kiosků a systémů, zajišťujících flexibilitu pro různé potřeby. Takže je můžete potkat i ve fotokiosku SIVIA – u vysoce frekventované bobové dráhy Relax park v Peci pod Sněžkou, který zákazníkům za drobný poplatek rychle zhotoví snímek z jejich průjezdu dráhou. A rychlost je při letošním turistickém vytížení Sněžky opravdu důležitá.

Fotokiosek SIVIA s bezobslužným platebním terminálem
Obrázek článku

Tím to ovšem nekončí. Naše platební terminály Self/2000 potkáte i při cestě za svým sportovním vyžitím, a to v turniketech PAY2PASS od společnosti HaSaM na toaletách známého fastfoodu. A i zde jsou uživatelé jistě rádi za rychlé odbavení... 

Pokud přemýšlíte nad rozšířením svého provozu o platbu kartou, kontaktujte nás. Společně najdeme nejlepší řešení pro platbomaty na vaši sportovištích.

Turnikety s bezobslužným platebním terminálem